In het kort

Ik ben gecertificeerd Master Practitioner NLP, tekstredacteur bij Tekstbureau Duidelijk Zo en ex-docent Nederlands met 42 jaar ervaring in het basis- en voortgezet onderwijs. Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk gedaan voor Cirkel Vakanties, de Dierenbescherming, het Spiritueel Café Leiden en het Repair Café Leiderdorp.

Achtergrond

Mijn interesse gaat uit naar de mens achter het waarneembare gedrag. Naar wat maakt dat je de dingen doet zoals je die doet. Hierbij heb ik me - naast het volgen van diverse opleidingen en cursussen - laten inspireren door NLP.

NLP als veranderingsmodel leert je aan de slag te gaan met je onbewuste. Met je zintuigen, gedachten en gevoelens. Het gaat niet om de inhoud van het geheugen, maar om de werking ervan. En hoe je daar zelf verandering in aan kunt brengen.


ANDRZ Coaching & Training Leiderdorp | Pernonal Coaching

Het leven is één grote reis die voor iedereen weer anders is. Mijn overtuiging is dat we allemaal streven naar geluk en succes, zowel voor onszelf als voor onze medemens.

Graag wil ik je helpen om je talenten en kwaliteiten te ontdekken en daarmee de mogelijkheid om je leven nog meer vorm te geven zoals jij dat wilt.


ANDRZ Coaching & Training Leiderdorp | NLP

Een aantal gevolgde opleidingen en cursussen: Pedagogische Academie, Practitioner NLP, Master Practitioner NLP, Pedagogisch Tact, Schoolleiderstraining, Onderwijskundig Management, Rots & Water, Sociaal-Emotionele Problematiek, Mediatraining, Communicatie met Ouders, Sociaal-Emotionele Ondersteuning en Probleemgedrag & Communicatie.

 

'De zin van het leven, is zin in het leven.' - Remco Campert