In het kort

Mijn naam is Jan Kok. Gecertificeerd Master Practitioner NLP, tekstredacteur bij Tekstbureau Duidelijk Zo en docent Nederlands met meer dan 40 jaar ervaring in het basis- en voortgezet onderwijs. Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk gedaan voor Cirkel Vakanties, de Dierenbescherming, het Spiritueel Café Leiden en het Repair Café Leiderdorp.

Achtergrond

Ik ben vooral nieuwsgierig naar de mens achter het waarneembare gedrag. Naar wat maakt dat we de dingen doen zoals we die doen. Hierbij heb ik me - naast het volgen van diverse opleidingen en cursussen - laten inspireren door NLP.

NLP als veranderingsmodel leert je aan de slag te gaan met je onbewuste, met je zintuigen, je gedachten en gevoelens. Het geeft je gereedschappen zodat je de volgorde en intentie waarmee je ervaringen uit je geheugen ophaalt of ervaart kunt veranderen.


ANDRZ Coaching & Training Leiderdorp | Pernonal Coaching

Het leven is één grote reis die voor iedereen weer anders is. Mijn overtuiging is dat we allemaal streven naar geluk en succes, zowel voor onszelf als voor onze medemens.

Graag wil ik je helpen om je talenten en kernkwaliteiten te ontdekken en daarmee de mogelijkheid om je leven nog meer vorm te geven zoals jij dat wilt.


ANDRZ Coaching & Training Leiderdorp | NLP

Een aantal gevolgde opleidingen en cursussen: Pedagogische Academie, Practitioner NLP, Master Practitioner NLP, Pedagogisch Tact, Schoolleiderstraining, Onderwijskundig Management, Rots & Water, Sociaal-Emotionele Problematiek, Mediatraining, Communicatie met Ouders, Sociaal-Emotionele Ondersteuning en Probleemgedrag & Communicatie.

 

'De zin van het leven, is zin in het leven.' - Remco Campert