Aanbod

Informatie over het aanbod en de diverse werkwijzen.

ANDRZ Coaching & Training Leiderdorp | Aanbod en werkwijzen

ANDRZ Coaching & Training Leiderdorp

Voor persoonlijke begeleiding op een praktische en oplossingsgerichte wijze.

Neem contact op voor meer informatie of voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aanbod


Om te beginnen

Geluk en succes zijn zaken die je meestal niet zomaar overkómen. Het is veel meer het vermogen in je leven te realiseren wat betekenisvol voor je is. En dat leidt weer tot meer voldoening en zingeving. Het geheim van geluk en succes is de integratie van kennis en bewustzijn op elk gebied van je leven. Het vormt een continu proces en wordt bepaald door wat je denkt, verwacht en doet. Het begint met een positieve houding, uitgaande van persoonlijke groei en ongekende mogelijkheden.

Oude negatieve overtuigingen loslaten en nieuwe positieve overtuigingen creëren die de vervulling vormen van jouw persoonlijke waarden. Doen wat je werkelijk wilt, het volgen van je stoutste dromen. En … je creëert ze zelf. Het zit dus niet alleen in het dromen van grote dromen, maar vooral in het waarmaken ervan. Ik help je daar graag bij.

Wil je liever eerst zelf aan de slag? Download dan nu één of meer gratis e-books. Je kunt ook luisteren naar een gedeelte van een geleide meditatie voor diepe ontspanning en jouw persoonlijke doel of een geleide meditatie voor een diepe en ontspannen slaap. Wil je een meditatie in z'n geheel (30 minuten) in je bezit krijgen? Of wil je er een speciaal voor jezelf laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Personal Coaching

Omstandigheden en gebeurtenissen heb je niet altijd in de hand, wél de manier waarop je ermee omgaat. Soms heb je gedrag dat niet (meer) functioneel is, handel je volgens oude patronen en word je daar niet gelukkiger van. Het is echter mogelijk andere keuzes te maken. Belangrijk is dan om op een positieve manier naar jezelf te kijken in plaats van naar die kritische stem in jezelf te blijven luisteren.

Het is goed om te weten met wie je aan het werk gaat en dat je daar een goed gevoel bij hebt. Daarom bied ik je een gratis kennismakingsgesprek aan. Daarna beslis je of je met mij aan het werk wilt en maken we afspraken over vervolgconsulten.

Ik focus niet op je klachten of problemen. Ik beschouw ze als een manier waarop jouw onbewuste je iets probeert duidelijk te maken. Ik spreek tijdens de sessie dat deel van jou aan dat precies weet wat jij wilt, dat precies weet wat goed voor jou is: fysiek, emotioneel en mentaal. Ik hoef dat niet te verzinnen. Jij ook niet. We hoeven het alleen maar te onthullen. Soms is het heel diep verborgen, soms ligt het aan de oppervlakte.

Wil je eerst zelf aan de slag? Download dan nu één of meer gratis e-books. Je kunt ook luisteren naar een gedeelte van een geleide meditatie voor diepe ontspanning en jouw persoonlijke doel of een geleide meditatie voor een diepe en ontspannen slaap. Wil je liever coaching bij je thuis, in je eigen veilige omgeving? Ook dat is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

E-coaching

Dit gebeurt via e-mail. Er is dus geen face-to-face contact. Veel mensen ervaren dit als prettig. Je communiceert op het moment dat je er de tijd, ruimte en energie voor hebt. Heel eenvoudig. Van tevoren ontvang of download je een intakeformulier.

Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je ermee bezig bent. Een mogelijk nadeel is dat het directe, persoonlijke contact ontbreekt. Je mist bijvoorbeeld gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal. Daarom kun je altijd overgaan tot Personal Coaching als je dat wilt.

Teamcoaching, Trainingen en Workshops

Deze zijn gericht op groei- en veranderingsprocessen, zodat er meer grip komt op eigen gedrag en resultaten. Er wordt oplossingsgericht gewerkt in plaats van uitvoerig op het probleem in te gaan. Samen met de opdrachtgever kijk ik naar de specifieke vraag en vervolgens wordt een traject afgesproken. De inhoud is maatwerk en wordt in overleg met de opdrachtgever vastgesteld.

Rots & Water

Dit is een psychofysieke training voor jongeren en wordt vooralsnog alleen op individuele basis gegeven. De training start vanuit een fysieke invalshoek met veel lichamelijke oefeningen. Daarnaast worden mentale en sociale vaardigheden ontwikkeld. Centraal hierbij staan begrippen als zelfbeheersing, zelfvertrouwen en zelfreflectie.

Studiebegeleiding en bijles Nederlands

Wellicht vind je het soms nog niet zo gemakkelijk om jezelf te motiveren of om te plannen. Heb je wat hulp nodig bij je studie. En dan is het fijn als je weer op weg geholpen wordt, zodat je je zelfverzekerder gaat voelen én je resultaten verbeteren. Natuurlijk is alleen bijles Nederlands ook mogelijk. Eerst meer lezen? Download dan één of meer gratis e-books.

 

Om gelukkig te zijn moet je iets doen waar je gelukkig van wordt.' - Johan Cruijff
www.000webhost.com