Aanbod

Informatie over het aanbod en de werkwijzen.

ANDRZ Coaching & Training Leiderdorp | Aanbod en werkwijzen

ANDRZ Coaching & Training Leiderdorp

Voor persoonlijke begeleiding op een praktische en oplossingsgerichte wijze.

Neem contact op voor meer informatie of voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aanbod


Personal Coaching

Omstandigheden en gebeurtenissen heb je niet altijd in de hand. Wél de manier waarop je ermee omgaat. Soms heb je gedrag dat niet (meer) functioneel is. Handel je volgens oude patronen en word je daar niet gelukkig van. Het is echter mogelijk andere keuzes te maken. Belangrijk is om op een positieve manier naar jezelf te kijken in plaats van naar die kritische stem in jezelf te blijven luisteren.

Het is goed om te weten met wie je aan het werk gaat en dat je daar een goed gevoel bij hebt. Daarom krijg je een gratis kennismakingsgesprek. Daarna beslis je of je aan het werk wilt en maken we afspraken over vervolgconsulten.

Ik focus niet op je klachten of problemen. Ik beschouw ze als een manier waarop jouw onbewuste je iets probeert duidelijk te maken. Ik spreek tijdens de sessie dat deel van jou aan dat precies weet wat jij wilt. Dat precies weet wat goed voor jou is. Fysiek, emotioneel en mentaal. Ik hoef dat niet te verzinnen. Jij ook niet. We hoeven het alleen maar te onthullen. Soms is het heel diep verborgen, soms ligt het aan de oppervlakte.

Training en Workshop

Deze zijn gericht op groei- en veranderingsprocessen, zodat er meer grip komt op eigen gedrag en resultaten. Er wordt oplossingsgericht gewerkt in plaats van uitvoerig op het probleem in te gaan. Samen met de opdrachtgever kijk ik naar de specifieke vraag en vervolgens wordt een traject afgesproken. De inhoud is daarom maatwerk.

Studiebegeleiding en bijles Nederlands

Wellicht vind je het soms nog niet zo gemakkelijk om jezelf te motiveren of om te plannen. En dan is het fijn als je weer op weg geholpen wordt. Zodat je je zelfverzekerder gaat voelen en je resultaten verbeteren. Natuurlijk is alleen bijles Nederlands ook mogelijk. Eerst meer lezen? Download dan één of meer gratis e-books.

Rots & Water

Dit is een psychofysieke training voor jongeren en wordt vooralsnog alleen op individuele basis gegeven. De training start vanuit een fysieke invalshoek met veel lichamelijke oefeningen. Daarnaast worden mentale en sociale vaardigheden ontwikkeld. Centraal hierbij staan zelfbeheersing, zelfvertrouwen en zelfreflectie.

Gratis e-books

Wil je toch liever eerst zelf aan de slag? Download dan één of meer gratis e-books.

 

'Om gelukkig te zijn moet je iets doen waar je gelukkig van wordt.' - Johan Cruijff